Ejendomme til salg i Italien...

HERSKABSLEJLIGHED I ITALIEN TIL SALG...

Vi bevæger os lidt udenfor Frankrig mod Italien.

Efter 17 år har vi besluttet at sælge vores enestående 1700-tals herskabslejlighed. Den er højtbeliggende for foden af Lepinerbjergene  i det idylliske Cori kun 50 km. syd for Rom.

Lejligheden er utrolig flot og indflytningsklar da al inventar medfølger.  Helårsbolig med fjernvarme/bygas med radiatorer i alle rum.

Lejlighedens 120 kvm. er fordelt på 2 stuer, 2 soveværelser, 2 badeværelser, køkken, 1 vaskerum 1 depot og en entrè.

Spisestuen med bord/stole dobbelt sovesofa, lænestole, HIFI anlæg, samt udgang til balkonen via 2 fløjdøre.

Fra balkonen er der en enestående 180 graders panoramaudsigt ned over middelalderbyen, op mod bjergene og ud over Pontinasletten med dens smukke vin- og olivenmarker, ud til Middelhavet.

Opholdsstuen er smagfuldt møbleret med kurvemøbler, skrivebord, indbygget vitrineglasskab og TV/CD afspiller.  

"Herskabs-soveværelset" med dets antikke kastanietræloft, meter høje vinduer, dobbeltseng, sengeborde, kommoder og et meget generøs gulv til loft skab som fylder hele den ene væg.

Det "blå" soveværelse med dobbeltseng, sengeborde, kommode, samt hems.

Hertil kommer to badeværelser: Et badeværelse med brusebad, håndvask og toilet. Hertil et rum med vaskemaskine og håndvask. Strygebræt og strygejern.

Et badeværelse med toilet, håndvask, bidet, siddebadekar og et skab.

Fuldt udstyret køkken med spisebord, komfur, ovn, køleskab med fryseboks.

Der er en lang entre med et bibliotek samt et depot til værktøj, støvsuger, rengøringsmidler mv.

Til lejligheden hører en lille idyllisk privat italiensk inspireret have med en overdækket terrasse. Herfra er der også en vidunderlig udsigt.

Desuden er der 2 cantinaer.

Lejligheden ligger yderst centralt i byen. Tæt på indkøbssteder, pladser, parker, markeder, restauranter, barer og caféer. Fra nabobyen går toget til Roms hovedbanegård på 30 min.

Hvis ovennævnte har interesse kan man ringe til 61 376 860 eller maile til cora@hotmail.dk for yderligere oplysninger. Lidt billedmateriale kan ses på vores hjemmeside www.close2rome.com   

Pris 1,5 mill.

Leilighet til salgs

Ved enden av en lang allé med ranke og flotte pinjetrær ligger den tidligere og flott renoverte vingård.   Den ligger tett på Montecatini Teme i området Pieve a Nievole.

I 2. etasje ligger den store leilighet.  Den er lys og innbydende på 117 m2 med en stor og flott terrasse utover det vanlige på 37 m2.  Herfra kan man nyte vakre utsikt over det fantastiske toscanske landskap med bakker og berg, oliven lunder, vinmarker, by og land.

Boligen er presentabel og velinnrettet.  Entreen er møblerbar og fungerer som utgangspunkt for alle boligens værelser.  Her er stue,  spisestue og samtalekjøkkenet samlet i et meget stort flott rom.

Kjøkkenet inneholder det beste i hvitevarer, fx dobbelt «amerikaner» kjøleskap og Miele ovn, keramisk kokeplate med 5 kokeplater, oppvaskemaskin osv.  Vi den franske veranda, som venner mot sydøst, opplever man den inspirerende utsigt, mens man tilbreder sin Itialienske måltid.

Fra stuen er det 2 sett terrassedører. De fører ut til den sydvendte terrasse som er delvist overdekket. Terrassen kan nytes året rundt.

Til leiligheten hører 2 rommelige værelser– det ene har innebygde skap, eget badeværelse med dusj samf sydvendt fransk terrasse.  Det andre har den fineste utdikt både mot sydøst og sydvest.  Ved siden av, er det et praktfult gjestebadeværelse med badekar.

Det følger 2 private parkeringsplasser med. Det er kun adgang for eiendommens beboere på parkeringsplassen.  Bommen til plassen kan åpnes med fjernstyring eller direkte fra leilighetenn

Det er heis i til leiligheten, eierforeningen står for rengjøring av fellesarealer.  Det er også B&O linksystem i leiligheten.

Leiligheten er til salgs for  € 319.000 tilsvarende ca. 2.43 millioner NOK eller 2,37 millioner DKK.  Møblene kan inkluderes i handelen.

Posted in Leiligheten | Leave a reply

Golf i Toscana

I Toscana som har et mildt og temperert klima, er det mulig å spille gold 12 måneder i året i fantastiske omgivelser.  De beste perioder er vår og høst, da de behagelige temperaturer gjør det mulig å spille også midt på dagen.
 
Den lokale Montecatini er en kupert bane sammen med Castelfalfi  og Ugolini, mens Versilia  og Cosmopolitan er flate baner
 
Montecatini Golf - Distanse 6 km
 
Golf Club La Pavoniere  Distanse 33 Km
 
Castelfalfi Golf  Distanse 47 km
 
 
Versalia Golf Resort Distanse 67 Km

Golf Club Poggio Dei Medici 
   Distanse:
73 km

Posted in Sport og Aktiviteter | Leave a reply

Montecatini Alto

Montecatini Alto er en gammel sjarmerende middelalderby.  Ta banen opp til det flotte by.  Spis et godt måltid og nyt utsikten over Toscana

 

Posted in Området | Leave a reply

Montecatini Terme

Montecatine Terme er en fantistik allsidig by med musikkarrengementer året rundt, shoppingmuligheter og kurbad mm.  Den er kun 2 km herfra.

Interessert i å kjøpe?

Leiligheten er til salgs for  € 319.000 tilsvarende ca. 2.43 millioner NOK eller 2,37 millioner DKK.

Ta kontakt med Jan Erik Ingvaldsen +45 28 29 00 71 eller på mail sorensen@italway.it

 

  •