MØDESTEDET - HVOR DU KAN TRÆFFE ANDRE PERSONER I DIT OMRÅDE...

21. januar 2012


Vi har oprettet et nyt punkt i menu'en og kalder det MØDESTEDET.

Søger du også efter personer, at

- gå ture med
- spille kort med
- spille golf med
- tage på udflugt med
- danse med

- ja, mulighederne er mange.

Send et par ord til Redaktionen v/ peter.fabricius@wanadoo.fr og vi lægger det ind i
menupunktet.

Naturligvis er det gratis.

30. januar 2014

Kontakt med andre danskere?

 

Jeg er en kvinde på 58 år, som nyligt har bosat mig i Cahors, hvad jeg er meget glad for. Jeg har ikke kendskab til andre danskere i området, så jeg vil herigennem høre, om der mon er nogen? Hvis der er, kunne det være hyggeligt at mødes og se, om der ud af det kunne opstå noget til fælles glæde. (Det er ikke en kæreste, jeg er ude efter!)

 

Af uddannelse er jeg klaverpædagog, men indtil videre er jeg arbejdsløs hernede og tilmeldt det franske system. Foruden den klassiske musik (herunder især opera) har jeg mange andre interesser, såsom det franske køkken, traveture, god litteratur og meget andet. Eneste problem i forhold til at mødes er, at jeg ikke er så mobil, da jeg hverken har bil eller kørekort; men jeg tager gerne tog eller bus en kortere strækning (har Carte Pastel, så jeg rejser gratis i hele regionen).

 

Jeg klarer mig på fransk, men finder sproget svært og taler det bestemt ikke flydende endnu, hvad der også gør det sværere at lære nogen af de lokale bedre at kende. Mit engelske er fortsat væsentlig bedre, så jeg ville også være meget åben for at lære engelsktalende at kende.

 

Jeg håber meget at høre fra nogen!

 

Venlig hilsen

Rose B. Pedersen

5, Impasse Catonne

46000 Cahors

05 65 35 78 97

rosebirgittepedersen@gmail.com

 

 

6. januar 2014

ÖNSKE FOR DET NYE AAR

Dette er ikke et dating opslag, og det er heller ikke en stillingsannonce. Det er simpelt hen et önske om at finde en person der har tid og lyst til at dele noget med mig, en person, som har overskud til at hjälpe med de hverdagsagtige spörgsmaal, og som selv synes det ville väre rart at have nogen at bede om hjälp til de mange ting i det daglige. Vi har alle sammen  let ved noget og svärt ved andet. Og ofte er det noget man ikke kan faa en professionel til, fordi det er for smaat eller ikke kan "betale" sig. Noget er det ogsaa saa meget lettere at väre to om at göre.  Det er maaske ogsaa en som kunne have en nögle, og kigge efter bolig ved bortrejse, og vande planter, eller intervenere ved "uheld". Ogsaa dele et maaltid. Jeg kan ogsaa lave mad,
Jeg tänker ikke paa noget specifikt, men hvis der er en umiddelbar sympati, vil der altid väre noget man kan berige et andet menneske med og det er det jeg har lyst til uden at det skal väre et arbejdsforhold eller en amorös relation. Det er der stillingsannoncer og datingsider til.
Sprog, kön og alder er saadan set underordnet, men geografisk afstand vil väre essentielt, og en person af det modsatte kön vil givet kunne supplere mine "färdigheder" bedre.
Lidt om mig selv: Mand, 65 aar, pensioneret trykker fra Kôbenhavn, bor centralt i Nice.  Tidligere 6 aar i Tourrettes sur Loup. Värdsätter det gode liv her paa kysten, väsentligste last er, at jeg ryger, men er en saakaldt hensynsfuld ryger. Jeg klarer mig fint paa fransk, og faktisk god til engelsk, og tysk i en snäver situation. Jeg kläber ikke just til börn og börnebörn, der alle bor i Köbenhavn.  Og saa kan jeg sätte hylder op og meget andet.
Hvis du selv - eller maaske kender du en i din omgangskreds som - ville se positivt paa dette nytaarsönske - er jeg meget aaben for et uforpligtende möde med overskriften "Aabenhed gör tit en stor forskel"

Henvendelse:
Carsten Frederiksen
14, Rue Foncet
06000 Nice
Tel 0624027923
EMAIL f.carsten@gmail.com

26. februar 2018

KONTAKT-ANNONCE...

Fransk dame -  boende i Saint-Raphael - efter 40 aar i Danmark soeger livledsager for at forsoede tilvaerelse, taler ogsaa spansk.

Jer er 69 aar, 1m70, skilt.

Kontakt: Eveline.houvet@wanadoo.fr