EJENDOMSSALG-FRANKRIG

 

 
15. juni 2018

LEJLIGHED TIL SALG

Beliggende i   Mandelieu - ca. 9 km fra Cannes - ved golfbanen Riviera  Golf de Barbossi.

Indeholder entre, stue, to soveværelser, køkken, badeværelse, separat toilet samt ca. 38 m2 stor verandastue. Meget stor tagterrasse på ca. 200 m2 med pragtfuld udsigt over Esterelbjergene. To altaner hver ca. 10 m2. Stor garage i kælderen, kælderrum og privat P-plads på terræn.

Air con i alle værelser. Beliggende i lukket domæne med stor swimmingpool. 5  min. til stranden og 2 min. til indkøb. Se plantegning og billeder på www.franskferielejlighed.dk.

 

Prisforlangende 499.000 €.

 

Henvendelse til hanschristoffersen@mail.dk eller på telefon +45 20 31 51 61

 


15. juni 2018 

Hus i Claviers, Provence til salg

DRØM I SYDFRANKRIG TIL SALG

En lille times køretur fra Lufthavnen i Nice ligger denne store villa, hvor der nu er en anpart til salg. Anparten giver jer mindst seks ugers ferie i det skønne Claviers i de franske alper, med alt hvad der hører til af sydfransk charme.

Villaen er 150 kvm og hertil 100 kvm kælder. Grunden er 1200 kvm fordelt på fem niveauer inkl pool og flere terrasser. Indenfor er der stue kombineret med spisestue, stort nyere spisekøkken med udgang til stor terrasse. Der er tre store værelser, hvoraf 1 i stuetagen, samt 2 på 1. salen. Der er to badeværelser, et i stueetagen og et nyrenoveret på 1. salen, samt gæstetoilet i stueetagen. Kælderen indeholder gæsteværelse, flere opbevaringsrum, samt garage.

Blandt terrasserne er der en stor terrasse i forbindelse med huset, hvor der er sol dagen lang og udsigt ud over dalen mod syd og skovklædte skråninger. Ligeledes flere terrasse fordelt på grunden, heraf en ved poolen med sol hele dagen og udsigt over hele området.

Hver anpart giver ret til 3-4 x 2 uger årligt med rullende uger, så I kan få lov til at opleve alle årstider i Provence og Sydfrankrig.

Pris: 525.000,-

Hele beskrivelsen af huset samt yderligere billeder kan se på Facebook under “drøm i Sydfrankrig til salg”

Vi er ligeledes behjælpelige med flere informationer 

Gitte Grønbæk   25707713

Peter Grønbæk 30987713å

gittepeter@gronbaek.dk

 


25. maj 2018

Skøn lejlighed på Chateau du Puy

Perfekt placeret mellem de hyggelige landsbyer

Tourrettes og Fayence i Var Provence  - 60 km fra Nice

    

Lejligheden , som er placeret på 1. sal, er en af 21 lejligheder i det smukke slot – sjældent udbudt.  I perfekt stand og smagsfuld møbleret – lige til at flytte ind i.

90 m2, fordelt på entre,  stor spise/opholdsstue med højt til loftet, 2 soveværelser, stort badeværelse med kar og brus,  separat toilet, køkken med udgang til  12 m2 solrig terrasse med fantastisk udsigt til Tourrettes og Fayence. Disse 2 charmerende byer har bl.a. mange restauranter og kan nås på bare 5 minutter til fods.

Til slottet hører der også stor meget velbeliggende pool.

Da slottet er højtbeliggende er der flot panoramaudsigt fra hele lejligheden.  Desuden er der to kælderrum til rådighed.

Pris: 395.000 Euro

For yderligere oplysninger kontakt venligst ejeren:

Roberto  Modica (taler flydende engelsk)

Tlf.: +44  7392870131

E-mail:  modicaroberto@yahoo.com

 

19. april 2018

TVANGSAUKTION

Autentisk stenhus med panoramaudsigt i Seillans - Canton de Fayence

Ejendommen: 160 m2 bolig, autentisk stenhus fra 1815, 9025 m2 grund med ca. 80 gamle oliventræer, cypresser mv., petanquebane, beliggende på sydvendt grund med panoramaudsigt til Estérelbjergene i gåafstand til landsbyen Seillans. 4 soveværelser, 2 stuer med pejs, køkken, bibliotek, 2 badeværelser, 3 toiletter, separat gæsteafdeling. Huset er gennemgribende renoveret med bedste materialer, mulighed for at tilbygge til i alt ca. 800 m2 bolig, mulighed for pool.

 

 

 

 

Besigtigelse: Mandag den 23. april kl. 14.00 til 16.00 på adressen: 588 Ancien chemin de Mons, 83440 Seillans

Tvangsauktion: Fredag den 11. maj, klokken 9.30 i Fogedretten i Draguignan på adressen: Juge de l'Exécution Immobilier du Tribunal de Grande Instance de DRAGUIGNAN (Var), au Palais de Justice, Rue Pierre-Clément.

For mere information om tvangsauktionen og for at få yderligere materiale om ejendommen ring eller skriv til:

Philip Blixen-Finecke

Mail: philipblixen@hotmail.com

Telefon: +45 28 77 33 33

 

28. marts 2018

Anpart Provence, Var

Franske riviera, Ste.-Maxime.   

Anpart,  5 uger - 2 uger højsæson, 2 uger mellem/lavsæson, 1 uge forår. Ny, moderne lejlighed fra 2011, 65 m²,  m. bl.a.  stor stue, 2 soveværelser, 2 altaner,  garage, få m. fra gl. bydel  med pulserende liv og fra dejlig badestrand. Priside kr. 320.000

I år ledig 2 uger medio maj.

Kontakt: schellerupkell@gmail.com 

  

 

 

 

19. marts 2018


Byhus med panoramaudsigt i Montauroux...

Byhus i 2 etager, 2 soveværelser stort badeværelse og separat toilet. Overetagen stue m.pejs, spisestue, køkken og terrasse.

  

 

 

Alt er renoveret nyt tag, el og vand.

Mogens Vilhelmsen 

mv@beomasterdealer.com

+33 6 8072 1124

Mogens Vilhelmsen  CEO 

 

Phone: +45 3315 0440 Mobile : +33 (0)6 8072 1124 | Email:mv@beomasterdealer.com


6. marts 2018


Byhus i Pia - ved Perpignan

Et stort, nyrenoveret byhus (to huse som er sammenlagt) i hyggelig, smal gade uden biltrafik sælges.  

Huset er i 3 beboede plan (ca. 140 m2) samt en solrig, sydvendt tagterrasse (15 m2). Det er sammenhængende i stueplan og på 3. etage, således at to familier både kan være sammen i stue, køkken og terrasse og have privatliv i hver sin afdeling med værelser, bad og toilet.

Den første sektion (hus) består af lille entré, 2 gæsteværelser, et toilet, et badeværelse samt en stue - det hele bundet sammen af en smuk, skulpturel stentrappe og med tagterrassen øverst oppe.

    

 

Den anden sektion (hus) består af en stor hall med vinkælder samt depot-rum med vaskemaskine og ekstra køleskab. På 1. sal findes stort soveværelse med toilet og bad. 2. salen er et stort, højloftet køkken/opholdsrum med forbindelse til stuen i 1. sektion. En stor køkkenbordplade i natursten giver masser af arbejdsplads i køkkenet

som i øvrigt har SMEG-komfur, SMEG-opvaskemaskine og SMEG-køle/fryseskab.

Der er Daikin-klimaanlæg/aircondition i den øverste etage og el-radiatorer i alle andre rum.

Fine indkøbsmuligheder, 10 min. fra Perpignan centrum, 20 min. til dejlige

badestrande, 180 km til Barcelona, 75 km til skiområder i Pyrenæerne.

Pris 160.000 € møbleret.


  
Bo Boye Christensen, tlf. 0045 61276562, e-mail boboyechr@gmail.com

http://hus-til-salg-i-sydfrankrig.simplesite.com/ 

 

 

 

 

21. februar 2018
 

Andel i fransk byhus i Provence sælges.

I velfungerende dansk ejerforening 

¨I/S Andelsforeningen Maison du Mitan-Socité

Cooperative d`habitation, med tre andele sælger vi

vores andel.

 

For kun 695.000 kroner giver andelen ret til at

disponere over huset i 1/3 af året efter reglerne i

foreningens vedtægter. Tidspunkter og fordeling aftales

på foreningens årlige generalforsamling .   

 

    

  

Huset ligger midt i byen Bagnols en Forét. Ud over at være et perfekt sted at bo, er byen pga. sin beliggenhed mellem Haut Var og Côte d´Azur, meget velegnet som udgangspunkt både for udflugter langs kysten og ind i det provencalske bagland.

Har ovenstående din interesse kan vi kontaktes på mail: Rie.houmand@hotmail.com eller tlf: +4530295437

 

 

   

 

 


12. februar 2018

Søger I en provencialsk villa?

Smuk og ægte provencialsk villa, bygget i 1976, opført i to etager med et boligareal på 200 kvm + ca. 70 kvm kælder/garage, beliggende på 773 kvm grund med petanque-bane. Haven er nem at holde, da den er belagt med de specielle franske ”pierre/sten   i stedet for græs, der forvandlede sig til ukrudt.

Villaen er beliggende i et roligt kvarter, kun 500 m fra Middelhavet i le Brusc – en lille charmerende fiskerby, der har både butikker, restauranter, strand , tæt ved skov  og 5 minutter fra centrum af   Six Fours les Plages, som de seneste 18 år har været i stigende udvikling. I området ligger Sanary og Bandol og afstanden til Toulon er ca. 15 min. kørsel.

 

  

 

I stueetagen findes hall med trappe til 1.ste etage, rund spisestue med smukke loftsbjælker, opholdsstue med kamin, ligeledes med rustikt   bjælkeloft og udgang til overdækket terrasse. Fra stuen adgang til nyere (moderne) spisekøkken, hvorfra der er udgang til en sydvendt og en vestvendt terrasse.

Entré fra hallen, der fører til ”det gamle provencialske køkken”, der evt. kan indrettes som ekstra værelse, gæstetoilet, entre med smukt gammelt klædeskab, adgang til ”studie”, der kan blokeres – har været anvendt til udlejning. Soveværelse med stort klædeskab og udgang til den sydvendte terrasse. Meget stort  badeværelse med kar og bruseniche, toilet, bidet, håndvask, vaske- og tørremaskine.

Fra hallen er der adgang til h.h.v. kælderen og 1.salen.

På 1.sal: charmerende rundt kontor eller værelse med udgang til ugenert, delvis overdækket terrasse, skråt loft med fritliggende kraftige loftbjælker, stort opmagasineringsrum, separat toilet med håndvask, badeværelse med kar, bidet og håndvask, soveværelse med klædeskab, 1½ soveværelse med udgang til balkon.

I underetagen: rund ”cave sans le vins”, stor kælder/garage med dobbelt port.

Studiet, hvortil der er separat adgang, indeholder opholdsstue med bjælkeloft og udgang til en østvendt terrasse. Soveværelse med klædeskab, separat køkken med udgang til en vestvendt terrasse. Badeværelse med brus, toilet og håndvask.

På husets nordside ligger et toilet – til gartneren og et rum til varmtvandsbeholderen separeret fra studiet, der har egen varmtvandsbeholder. Herudover er installeret et  rensningsanlæg for vand .

Der er tale om en villa, som den oprindelige ejer, har anvendt rigtig gode materialer

til ved opførelsen. Jeg har forsøgt at bibeholde den oprindelige stil, selvom jeg har foretaget forskellige moderniseringer.

Pris: 725.000€ - Fremvisning efter aftale.

Henvendelse: tlf. +45 27 37 82 44

og                       +33 0680625713  

Mail: malogineste@malogineste.com 

 

 

13. november 2017

LEJLIGHED TIL SALG I PORT FREJUS...

Lejlighed til salg i Port Fréjus (mellem Cannes og St. Tropez)
Smukt beliggende og velindrettet lejlighed til salg i Port Fréjus. Direkte udsigt over havnen, tæt på gode badestrande, og tæt på indkøb. Lejligheden på 90 kvm ligger på 3. sal og indeholder stue, tre gode værelser, separat køkken, bad og toilet.

Se mere på dette link ( http://www.laforet.com/agence-immobiliere/frejus/acheter/frejus/appartement-4-pieces-V96980204502 ).

Lejligheden sælges direkte  af den franske ejer (navn og telefonnummer oplyses ved henvendelse til lenischroll@gmail.com ), 

Pris euro 530.000.- uden mægler 

 

 

 

18. oktober 2017

EJENDOMSSALG - FRANKRIG...

Tæt på stranden i Le Brusc, Provence-Côte d’Azur

- klik på foto og se det i stor størrelse...

Huset på 250 m2 har en lukket og ugeneret sydvendt have på 580 m2 hvoraf størstedelen er udlagt med både åbne og overdækkede sydvendte terrasser, med stor opvarmet swimming pool på 8 x 4 m. Havens beplantede arealer kan stort set passe sig selv.      

 

 

Pris: 735.000 euros, excl. købsomkostninger mv.

 

173 m2 beboelse i 3 plan indeholder:

 

Stueetage: lille stue med direkte udgang til swimming pool, sommer køkken, overdækket terrasse, badeværelse med bruser og toilet.

 

1.sal indeholder: spise-/opholdsstue med direkte adgang til overdækket terrasse, køkken med direkte adgang til lukket overdækket terrasse, 2 soveværelser, badeværelse med bruser samt separat toilet.

 

2.sal indeholder: 2 soveværelse, Tv-stue, legerum samt badeværelse med bruser, badekar og toilet.

 

Garage på 21 m2 samt værksted/opbevaringsrum på 41 m2, hvor af ca. halvdelen kan inddrages som beboelse.

 

Beliggende på lukket villavej i roligt kvarter ved Le Brusc, Six-fours-les-Plages og kun 600 m fra Middelhavet og de gode sandstrande. Le Brusc, samt nabobyen Sanary ligger på en af de smukkeste og mest uspolerede kyststrækninger ved Middelhavet. Sanarys havn med lokale aktive fiskere, et lille værft og lystbåde op til middelstørrelse er en hyggelig ramme for mindre restauranter af høj standard, lokale handlende og store markeder. Både Sanary og Le Brusc er charmerende og hyggelig - ikke turistpræget - og der er en dejlig atmosfære året rundt.

 

Kontakt

 

Wallet Immobilier
149 Rond-Point de la Citadelle
Le Brusc
83140 Six-Fours-les-Plages

tlf. +33 4 94 24 12 40
e-mail: immobilier.wallet@gmail.com

- eller evt. sælger på e-mail: nk@jessen-mail.dk   for at få flere fotos sendt til dig.

 

 

 

11. juli 2017

Sydfrankrig- andel af lejlighed sælges...

1/9 af lejlighed beliggende i Juan Les Pins sælges. Lejligheden ligger med kun 400 m til middelhavet og skøn badestrand.

Lejligheden er beliggende mellem Nice og Cannes.

     

Lejligheden er på 90 m2 med bl.a. 2 soverum.

Andelen giver ret til 6 ugers ophold i lejligheden fordelt med 3 gange 14 dage. Ugerne er rullende.

Årlige fællesudgifter er kr. 5.600. De øvrige ejere af lejligheden er alle danskere.

Pris for andelen er kr. 325.000.

Henvendelse for yderligere materiale og info til Jørgen Albrechtsen på ja@apurit.dk eller 22505550.

 

26. juni 2017

PREMIUM REAL ESTATE IN OLD TOWN ANTIBES  WITH YEAR-ROUND HOLIDAY RENTALS...

Real estate and business investment opportunity:

Old Town Antibes, prestigious location next to the magnificent  Mediterranean sea with sand beaches.

Unique opportunity to purchase a Business of 7 holiday rental apartments all located in the same building in center of old town Antibes. Get a solid real estate investment of old French charm as well as top holiday rental income.

   

As you arrive on place Nationale in the center of old town Antibes, you’ll see a recently renovated building shine in the sun. Oriented South, the building and the apartments within receive a flooding of light making for bright interiors. You’ll rapidly see why we are a preferred destination and how we have achieved excellent reviews from our year-long holiday rental business.

Enjoy life on the Côte d’Azur while making a substantial rental income:

Our self running holiday rental business is operating extremely well from the year-round tourism and luxury yachting activities. No prior experience required, you just need to appreciate meeting lovely people of different nationalities and telling them about the many ways to enjoy their holidays.

Price: 1,500,000€

Contact me for more details or to organise a viewing: Pernelle Roepke

Phone: +33 6 46 66 07 03

Email: pernelleroepke@gmail.com

 

 

26. juni 2017

 

Klik på foto og se det i stor størrelse...

 

Nr. 198

 
HUS I CAVALAIRE SUR MER UDLEJES/SÆLGES...

Huset er placeret på et højdedrag over byen.

Der er formidabel udsigt over bjergene, byen og det azur blå Middelhav.

Udsigten er lige skøn om aftenen - som om dagen.

Den kan nydes fra det meste af huset og ikke at forglemme fra 3 dejlige terrasser, hvor man er fuldkommen ugenert.

 

 

 
Fra vores egen parkeringsplads går man ned i en lille have med en flot palme, hvor der er overdækket grill-terrasse.

Derfra går man ind i husets nye fransk inspirerede køkken og spiseafdeling, - i umiddelbar forlængelse af pejsestuen.

 

 

 

En muret vindeltrappe fører ned til underetagen.

Her er der to soveværelser, -  og et nyt badeværelse.

Kontakt:

Unik-Ferie
v/Lis & Sv. Aage Petersen
Tlf. : +45 75 11 62 60


E-mail: sap-unik-ferie@esenet.dk

Web-site: www.unik-ferie.dk  - her er en masse dejlige fotos af huset, indretningen og omegnen.

SALGSPRIS: EURO 349.000.-


Nr. 197

..............................................................................................

Nr. 197- BYHUS I CORBIERES...

 

30. april 2017

PORTEL DES CORBIÉRES I SYDFRANKRIG.

Klassisk fransk byhus i vinbyen Portel-des-Corbières sælges...

Efter 10 gode år I Sydfrankrig ønsker vi at flytte tilbage til Danmark.

Huset:

Boligarealet er 204 m2, inkl.15m2 havestue. Dertil kommer en sydvendt gårdhave, hvorfra der er storslået udsigt over områdets vinmarker og bjerge.

Huset har 3 etager, der er opvarmet/afkølet med luft til luft varmepumpe, gulvvarme og pejs.

Stueetagen: Entre fra Rue du Quartier Neuf, lang gang med trappe til 1. sal, klassisk fransk køkken med spiseplads, stor stue med pejs, helårsanvendelig udestue med gulvvarme og udgang til gårdhaven.

1.sal:Repos med trappe, badeværelse med brusebad, 2 store soveværelser, hvoraf det ene er et mastersoveværelse indrettet med stue med uforstyrret udsigt fra stort vindue over vinmarker og bjerge.

2.sal:Stort møblerbart fællesrum, værelse med 2 sovepladser, badeværelse med brusebad og vaskemaskine, derudover indrettet pulterrum.

Gårdhaven: Stedet hvor man opholder sig. Gårdhaven er solrig, uforstyrret med en storslået udsigt over området, beliggende ud for husets udestue indenfor 2 mure, der afskærmer for naboer, indeholdende stort flisebelagt areal, figentræ og oliventræ til skygge i haven, mange planter og blomster, havehus, grillplads og tørreplads.

Fra huset er der 2 minutter til indkøb, 10 minutter til nærmeste strand og 3 km til motorvej og nærmeste indkøbscenter.

Pris euro 370.000.-

Se nærmere og mere : www.hessel.me/Wordpress44.

Kontakt til sælger: gunnel.hessel@gmail.com

 

Nr. 196

Nr. 196

 

19. april 2017

Til salg
Unikt hus ”Maison de Maître”

Fayence/Tourrettes. Unik ’Maison de Maître’, tidligere præstegård, 270 m2, med smukt, præmieret haveanlæg midt i den charmerende middelalderby Tourrettes.

Huset emmer af historie, ånd, ro, eksklusivitet, kvalitet og skønhed – et unikt hus med en lige så unik, lille have, flere terrasser, udekøkken mm. Totalt restaureret med alle moderne faciliteter.

               

 

 

Attraktivt golfområde med 10 min. kørsel til Terre Blanche golfresort. Ideelt udgangspunkt for vandreture, tennis og andre sportsaktiviteter, vandcykling, badning i Middelhavet, vinruter etc.

Pris 945.000 €. Fremvisning efter aftale.

Se mere: www.provence-feriebolig.com

Henvendelse: tlf. +45 20 45 75 85, mail: ingemarstal@gmail.com