EJENDOMSSALG-FRANKRIG

 

1. oktober 2018

HUS I VALCROS – TIL GOLFBANE 5 MINUTTER!

Et privat og lukket domæne på 1.300 ha, 8 km til havet og marina, 5 minutter til 18 hullers golfbane.

4 værelsers provencalsk villa. Boligareal 80 m2, i meget fin stand (1982+1995) samt 80 m2 syd/vest vendt terrasse. Stor fælles pool. Terræn på 600 m2 med smuk uhindret udsigt over skovklædt dal (må ikke bebygges). Udsigt til småbjerge, sø og havet.

  

 

Omfatter: Stor stue, spisestue, 2 store sovværelser, badeværelse med badekar/dusch og toilet, badeværelse med dusch og toilet. Køkken, Pulterrum, skure i haven. El-opvarmning plus klimaanlæg med varmepumpe, termoruder. Vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, ovn, kogeplader.

Markise + veranda på terrassen (delvis lukket med glasskydedøre). Ingen reparationsarbejder. 2 private parkeringspladser på Avenue des Flamants Roses.

7 km til butikker, 20 minutter til stranden, 20 km til lufthavn Hyéres/Toulon (SAS 2 ugentlige afgange til København - fra april til oktober).

Adresse: Domaine de Valcros
83250 La Londe Laures

EUR 395.000

+33 6 78 29 23 06
e-mail: jorgen.kring@wanadoo.fr 

 


23. august 2018

Lejlighed til salg i Golfe Juan, Frankrig.  

Lejligheden, som er på 58 m2 ligger 10 km fra Cannes, 5 minutters gang til nok den bedste sandstrand, mellem Nice og Cannes.

Lejligheden, som ligger i et roligt kvarter, indeholder stue, køkken, soveværelse, helt nyt badeværelse, separat toilet og en lille gang.

Der er 15 m2 altan med udsigt. 5 minutter til indkøbsmuligheder. 

Lejligheden ligger på 4. sal og der er elevator. Lejligheden kan sælges møbleret. Lejligheden ligger i en boligblok med 3 opgange, og er i en lukket indhegning med tilhørende p-     plads.

Pris: Euro 250.000.-  

Henvendelse til: Henrik Frigaard, mail: hfrigaard@hotmail.com  eller telefon 0045 27745125.

 

17. august 2018

Tidligere landejendom i 32100 Blaziert i Gers  i Occitanien til salg. 

Ejendommen er et flere hundrede år gammelt stenhus, bestående af stuehus bygget sammen med lade og stald.

Stuehuset er på ca 200 m2, bestående af en stor stue med stor pejs med udgang til overdækket terrasse samt videre adgang til de øvrige terrasser, stort køkken-alrum med pejs, stort soveværelse med pejs, stort gæsteværelse, badeværelse samt toilet og stort bryggers.

 

  

 

Der er mulighed for indretning af værelser på 1.sal, ligesom man kan udnytte stald og lade til lejlighed/ værelser, hvis der er behov herfor.

Alt er renoveret og i god og funktionsdygtig stand. Badeværelset er funktionelt , med håndvask og brusekabine, men kan nemt moderniseres.

Ejendommen er beliggende på en 8800 m2 stor kuperet grund, og vender syd –nord. Mod syd er der en  ca 70 m2 stor pool med saltvand og opvarmning med solpaneler samt terrasser i forskudte planer belagt med naturstensfliser.

Der er nyt tag på laden, som bla kan indrettes til indendørs tennisbane, nyere tage på stuehus og stald.

Ejendommen opvarmes i øvrigt med el.

I køkkenet er der køle/fryseskab, og i bryggers er der vaskemaskine.

Området er meget smukt, med fantastiske små historiske byer, 2 timers kørsel til Pyrenæerne, 1 ½ times kørsel til Toulouse, 2 ½ times kørsel til Biarritz, Atlanterhavet mv.

PRIS: EURO 500.000.-  

Med venlig hilsen / Best regards

Aase Andersen

Wegeners Vej 28

4300 Holbæk

tlf. +45 28986866

E-MAIL: aase.jsandersen@gmail.com 

 

 


12. august 2018

 

Hyggeligt landsbyhus med terrasse til salg i Alpes de Haute Provence mellem Nice og Dignes- le- Bains

Charmerende stenhus fra 1910 i landsbyen Rouaine – kun 10 minutters kørsel fra Annot, hvor der er masser af indkøbsmuligheder, offentlig pool, tennisbaner, restauranter mm. Le Train de Pignes har stop her.
Huset er på 3 etager: I stueetagen er et fuldt udstyret åbent køkken og spisestue med brændeovn, første sal rummer to soveværelser – et med skabsvæg og et med udgang til balkon. På samme etage er et velholdt badeværelse med toilet, brus og badekar. På 2. sal ligger stuen med udgang til den store sydvendte tagterrasse på 15 m², der tilbyder en fantastisk udsigt over de omkringliggende dale og bjerge. Huset sælges møbleret.

  

Husets rigtig gode stand betyder, at du allerede fra i morgen vil kunne slappe af i huset eller tage på tur i det naturskønne Provence. Er du til naturoplevelser og aktiv ferie er der rige muligheder for at vandre, cykle og rafte.

Afstande: 10 min til Annot, 15 min til Entrevaux, 1,5 time til Moustiers-Sainte-Marie og Gorges du Verdon. Knap 1,5 times kørsel fra Nice lufthavn. (Kør ad N202 fra Nice til Rouaine)

Ejendomsinformation

 • Postnummer:  04240
  • Areal:  77 m²
  • Antal soveværelser:  2
  • Antal rum:  4
  • Etager:  3
  • Udsigt:  Over dalen og bjergene

Detaljer

 • Antal badeværelser:  1
  • Køkken:  Åbent køkken med elkomfur, køle/frys, ovn, vaskemaskine
  • Opvarmning:  Elektriske radiatorer
  • Opvarmning: Brændeovn i køkken.
  • Terrasse:  Ja, sydvendt (sommer - sol fra 8.30-ca 20)
  • Kælder:  Ja, 9 m²
  • Byggeår:  1910
  • Nabolag:  01:10 Nice West

Finansiel information

 • Salgspris inkl. moms:  119 000 €
  • Årlig ejendomsskat:  708 €
  • Boligskat:  618 €

Ejendommen er til salg hos lokal ejendomsmægler, hvis salær er ca 9000 Euro. Hvis vi selv finder en mulig køber og henviser til mægleren, halveres salæret og prisen er så 114 500 Euro.

Venlig hilsen

Sven Johansen   +45 40 63 91 66     svnjoh@gmail.com

Ellis Andersen    +45 20 71 76 49     ellis.w.andersen@gmail.com

 

 

10. august 2018
 
LEJLIGHED TIL SALG I NICE...

Jeg sælger min lille lejlighed i Nice for at købe noget større i samme kvarter. Det er en fantastisk lejlighed - tæt på strand, shopping, gode restauranter/cafeer og alligevel ikke plaget af for meget larm etc. 

  

Et godt førstegangsindkøb. Nedenfor er en link til mægleren, men jeg sælger også udenom mægler til 200.000 euro.  

http://www.agence-winter.com/fr/vente/Vente-Appartement-2-pièces-Nice-06000-Fleurs-1135145

_______________________________________________________

 

MERETE VILLUM PEDERSEN /e-mail: pedersen_merete@hotmail.com 

CHEFRÅDGIVER/CHIEF TECHNICAL ADVISOR / MLK/MULTILATERAL COOPERATION, CLIMATE CHANGE, AND GENDER  

UDENRIGSMINISTERIET/ MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS

ASIATISK PLADS 2 / DK-1448 KØBENHAVN K, DENMARK

TLF. +45 3392 0000 / WWW.UM.DK

 

 

2. august 2018
 
EJENDOMSSALG - FRANKRIG...

Efter 15 skønne år med feriehus i Bélesta (09300) sælger vi vores gennemistandsatte hus, da vi prioriterer mere tid til børnebørnene i Danmark.

Vi købte huset i 2004. Det havde da ikke havde været beboet i 25 år og aldrig moderniseret. Vi har gennem årene skabt et moderne, velfungerende hus, der nok har et vist skandinavisk præg, men med stor respekt for den gamle franske stil, som vi holder så meget af.

 

 

 

 

Der er plads til en meget stor familie (vi er 10 når alle er samlet), der har også i tidens løb været holdt små konferencer, bestyrelsesmøder, teambuilding m.m. Huset et gammelt stenhus, oprindeligt to huse, med tegltag. Det blev lagt nyt, velisoleret tag på hele huset i 2004. Vi har bevaret de gamle håndhuggede vinduer i egetræ, men har sat forsatsvinduer for. Alle indvendige døre er gamle. Der er nye parket- og teglgulve i en del af huset, nogle steder har vi kunnet bevare de gamle trægulve, der er malede.

   

Der er 4 store soveværelser, et opholdsrum, et stort køkken-alrum, to gode badeværelser med WC og yderligere et toilet. Derudover et 75 kvadratmeter loftsrum, der er isoleret. Den ene del af huset opvarmes med masseovn (brændet er stort set gratis her, da det er fyrretræ, man bruger i masseovn). I den anden del af huset er der ingen fast varmekilde, men mobile el radiatorer.

Huset vil forholdsvis let kunne deles i to huse – og der er gode muligheder for at indrette yderligere værelser, atelier, yogarum eller lign. i det store loftsrum. Huset ligger ud til gaden, men når man går op igennem huset kommer man ud til den skønneste have, der består af terrasser i fire niveauer, hvorfra der er skøn udsigt over byen og Val d’Amour, som dalen, hvor huset ligger hedder

Der er fuld ’kælder’ under hele huset, det er der man kommer ind fra gaden, beboelsen ligger på de to øverste etager.                                                                                      

Bélesta er en hyggelige by, hvor der bl.a. er et dejligt hotel, flere B&B, bager, slagter, lille købmand og grønthandler, kiosk-café, restaurant, bibliotek, apotek (nyt sundhedshus under opbygning) og posthus. Huset ligger i Cathar-landet. Indenfor 20 km finder man tre borge: Montsegur, Roquefixade og Puivert. Vandreruter starter uden for døren, den store Catharrute passerer 6 km fra huset. Der er badesø, skisportssted m.m i nærheden.

Huset er ca 420 m2, indrettet til beboelse 200 m2, loftsrum 75 m2, have 500 m2.

PRIS: 196.100 Euro

Man kan kontakte sælger direkte: tlf 0045 2653808 mail: tove.vejlgaard@gmail.com

Eller ejendomsmægler:  https://catharcountryhouses.com/listings/fabulous-style-gorgeous-views-light-and-spacious-with-room-to-grow/

 

 

 

 

 
15. juni 2018

LEJLIGHED TIL SALG

Beliggende i   Mandelieu - ca. 9 km fra Cannes - ved golfbanen Riviera  Golf de Barbossi.

Indeholder entre, stue, to soveværelser, køkken, badeværelse, separat toilet samt ca. 38 m2 stor verandastue. Meget stor tagterrasse på ca. 200 m2 med pragtfuld udsigt over Esterelbjergene. To altaner hver ca. 10 m2. Stor garage i kælderen, kælderrum og privat P-plads på terræn.

Air con i alle værelser. Beliggende i lukket domæne med stor swimmingpool. 5  min. til stranden og 2 min. til indkøb. Se plantegning og billeder på www.franskferielejlighed.dk.

 

Prisforlangende 499.000 €.

 

Henvendelse til hanschristoffersen@mail.dk eller på telefon +45 20 31 51 61

 


15. juni 2018 

Hus i Claviers, Provence til salg

DRØM I SYDFRANKRIG TIL SALG

En lille times køretur fra Lufthavnen i Nice ligger denne store villa, hvor der nu er en anpart til salg. Anparten giver jer mindst seks ugers ferie i det skønne Claviers i de franske alper, med alt hvad der hører til af sydfransk charme.

Villaen er 150 kvm og hertil 100 kvm kælder. Grunden er 1200 kvm fordelt på fem niveauer inkl pool og flere terrasser. Indenfor er der stue kombineret med spisestue, stort nyere spisekøkken med udgang til stor terrasse. Der er tre store værelser, hvoraf 1 i stuetagen, samt 2 på 1. salen. Der er to badeværelser, et i stueetagen og et nyrenoveret på 1. salen, samt gæstetoilet i stueetagen. Kælderen indeholder gæsteværelse, flere opbevaringsrum, samt garage.

Blandt terrasserne er der en stor terrasse i forbindelse med huset, hvor der er sol dagen lang og udsigt ud over dalen mod syd og skovklædte skråninger. Ligeledes flere terrasse fordelt på grunden, heraf en ved poolen med sol hele dagen og udsigt over hele området.

Hver anpart giver ret til 3-4 x 2 uger årligt med rullende uger, så I kan få lov til at opleve alle årstider i Provence og Sydfrankrig.

Pris: 525.000,-

Hele beskrivelsen af huset samt yderligere billeder kan se på Facebook under “drøm i Sydfrankrig til salg”

Vi er ligeledes behjælpelige med flere informationer 

Gitte Grønbæk   25707713

Peter Grønbæk 30987713å

gittepeter@gronbaek.dk

 


25. maj 2018

Skøn lejlighed på Chateau du Puy

Perfekt placeret mellem de hyggelige landsbyer

Tourrettes og Fayence i Var Provence  - 60 km fra Nice

    

Lejligheden , som er placeret på 1. sal, er en af 21 lejligheder i det smukke slot – sjældent udbudt.  I perfekt stand og smagsfuld møbleret – lige til at flytte ind i.

90 m2, fordelt på entre,  stor spise/opholdsstue med højt til loftet, 2 soveværelser, stort badeværelse med kar og brus,  separat toilet, køkken med udgang til  12 m2 solrig terrasse med fantastisk udsigt til Tourrettes og Fayence. Disse 2 charmerende byer har bl.a. mange restauranter og kan nås på bare 5 minutter til fods.

Til slottet hører der også stor meget velbeliggende pool.

Da slottet er højtbeliggende er der flot panoramaudsigt fra hele lejligheden.  Desuden er der to kælderrum til rådighed.

Pris: 395.000 Euro

For yderligere oplysninger kontakt venligst ejeren:

Roberto  Modica (taler flydende engelsk)

Tlf.: +44  7392870131

E-mail:  modicaroberto@yahoo.com

 

19. april 2018

TVANGSAUKTION

Autentisk stenhus med panoramaudsigt i Seillans - Canton de Fayence

Ejendommen: 160 m2 bolig, autentisk stenhus fra 1815, 9025 m2 grund med ca. 80 gamle oliventræer, cypresser mv., petanquebane, beliggende på sydvendt grund med panoramaudsigt til Estérelbjergene i gåafstand til landsbyen Seillans. 4 soveværelser, 2 stuer med pejs, køkken, bibliotek, 2 badeværelser, 3 toiletter, separat gæsteafdeling. Huset er gennemgribende renoveret med bedste materialer, mulighed for at tilbygge til i alt ca. 800 m2 bolig, mulighed for pool.

 

 

 

 

Besigtigelse: Mandag den 23. april kl. 14.00 til 16.00 på adressen: 588 Ancien chemin de Mons, 83440 Seillans

Tvangsauktion: Fredag den 11. maj, klokken 9.30 i Fogedretten i Draguignan på adressen: Juge de l'Exécution Immobilier du Tribunal de Grande Instance de DRAGUIGNAN (Var), au Palais de Justice, Rue Pierre-Clément.

For mere information om tvangsauktionen og for at få yderligere materiale om ejendommen ring eller skriv til:

Philip Blixen-Finecke

Mail: philipblixen@hotmail.com

Telefon: +45 28 77 33 33

 

28. marts 2018

Anpart Provence, Var

Franske riviera, Ste.-Maxime.   

Anpart,  5 uger - 2 uger højsæson, 2 uger mellem/lavsæson, 1 uge forår. Ny, moderne lejlighed fra 2011, 65 m²,  m. bl.a.  stor stue, 2 soveværelser, 2 altaner,  garage, få m. fra gl. bydel  med pulserende liv og fra dejlig badestrand. Priside kr. 320.000

I år ledig 2 uger medio maj.

Kontakt: schellerupkell@gmail.com 

  

 

 

 

19. marts 2018


Byhus med panoramaudsigt i Montauroux...

Byhus i 2 etager, 2 soveværelser stort badeværelse og separat toilet. Overetagen stue m.pejs, spisestue, køkken og terrasse.

  

 

 

Alt er renoveret nyt tag, el og vand.

Mogens Vilhelmsen 

mv@beomasterdealer.com

+33 6 8072 1124

Mogens Vilhelmsen  CEO 

 

Phone: +45 3315 0440 Mobile : +33 (0)6 8072 1124 | Email:mv@beomasterdealer.com

 

21. februar 2018
 

Andel i fransk byhus i Provence sælges.

I velfungerende dansk ejerforening 

¨I/S Andelsforeningen Maison du Mitan-Socité

Cooperative d`habitation, med tre andele sælger vi

vores andel.

 

For kun 695.000 kroner giver andelen ret til at

disponere over huset i 1/3 af året efter reglerne i

foreningens vedtægter. Tidspunkter og fordeling aftales

på foreningens årlige generalforsamling .   

 

    

  

Huset ligger midt i byen Bagnols en Forét. Ud over at være et perfekt sted at bo, er byen pga. sin beliggenhed mellem Haut Var og Côte d´Azur, meget velegnet som udgangspunkt både for udflugter langs kysten og ind i det provencalske bagland.

Har ovenstående din interesse kan vi kontaktes på mail: Rie.houmand@hotmail.com eller tlf: +4530295437

 

 

   

 

 


12. februar 2018

Søger I en provencialsk villa?

Smuk og ægte provencialsk villa, bygget i 1976, opført i to etager med et boligareal på 200 kvm + ca. 70 kvm kælder/garage, beliggende på 773 kvm grund med petanque-bane. Haven er nem at holde, da den er belagt med de specielle franske ”pierre/sten   i stedet for græs, der forvandlede sig til ukrudt.

Villaen er beliggende i et roligt kvarter, kun 500 m fra Middelhavet i le Brusc – en lille charmerende fiskerby, der har både butikker, restauranter, strand , tæt ved skov  og 5 minutter fra centrum af   Six Fours les Plages, som de seneste 18 år har været i stigende udvikling. I området ligger Sanary og Bandol og afstanden til Toulon er ca. 15 min. kørsel.

 

  

 

I stueetagen findes hall med trappe til 1.ste etage, rund spisestue med smukke loftsbjælker, opholdsstue med kamin, ligeledes med rustikt   bjælkeloft og udgang til overdækket terrasse. Fra stuen adgang til nyere (moderne) spisekøkken, hvorfra der er udgang til en sydvendt og en vestvendt terrasse.

Entré fra hallen, der fører til ”det gamle provencialske køkken”, der evt. kan indrettes som ekstra værelse, gæstetoilet, entre med smukt gammelt klædeskab, adgang til ”studie”, der kan blokeres – har været anvendt til udlejning. Soveværelse med stort klædeskab og udgang til den sydvendte terrasse. Meget stort  badeværelse med kar og bruseniche, toilet, bidet, håndvask, vaske- og tørremaskine.

Fra hallen er der adgang til h.h.v. kælderen og 1.salen.

På 1.sal: charmerende rundt kontor eller værelse med udgang til ugenert, delvis overdækket terrasse, skråt loft med fritliggende kraftige loftbjælker, stort opmagasineringsrum, separat toilet med håndvask, badeværelse med kar, bidet og håndvask, soveværelse med klædeskab, 1½ soveværelse med udgang til balkon.

I underetagen: rund ”cave sans le vins”, stor kælder/garage med dobbelt port.

Studiet, hvortil der er separat adgang, indeholder opholdsstue med bjælkeloft og udgang til en østvendt terrasse. Soveværelse med klædeskab, separat køkken med udgang til en vestvendt terrasse. Badeværelse med brus, toilet og håndvask.

På husets nordside ligger et toilet – til gartneren og et rum til varmtvandsbeholderen separeret fra studiet, der har egen varmtvandsbeholder. Herudover er installeret et  rensningsanlæg for vand .

Der er tale om en villa, som den oprindelige ejer, har anvendt rigtig gode materialer

til ved opførelsen. Jeg har forsøgt at bibeholde den oprindelige stil, selvom jeg har foretaget forskellige moderniseringer.

Pris: 725.000€ - Fremvisning efter aftale.

Henvendelse: tlf. +45 27 37 82 44

og                       +33 0680625713  

Mail: malogineste@malogineste.com 

 

 

13. november 2017

LEJLIGHED TIL SALG I PORT FREJUS...

Lejlighed til salg i Port Fréjus (mellem Cannes og St. Tropez)
Smukt beliggende og velindrettet lejlighed til salg i Port Fréjus. Direkte udsigt over havnen, tæt på gode badestrande, og tæt på indkøb. Lejligheden på 90 kvm ligger på 3. sal og indeholder stue, tre gode værelser, separat køkken, bad og toilet.

Se mere på dette link ( http://www.laforet.com/agence-immobiliere/frejus/acheter/frejus/appartement-4-pieces-V96980204502 ).

Lejligheden sælges direkte  af den franske ejer (navn og telefonnummer oplyses ved henvendelse til lenischroll@gmail.com ), 

Pris euro 530.000.- uden mægler 

 

 

 

18. oktober 2017

EJENDOMSSALG - FRANKRIG...

Tæt på stranden i Le Brusc, Provence-Côte d’Azur

- klik på foto og se det i stor størrelse...

Huset på 250 m2 har en lukket og ugeneret sydvendt have på 580 m2 hvoraf størstedelen er udlagt med både åbne og overdækkede sydvendte terrasser, med stor opvarmet swimming pool på 8 x 4 m. Havens beplantede arealer kan stort set passe sig selv.      

 

 

Pris: 735.000 euros, excl. købsomkostninger mv.

 

173 m2 beboelse i 3 plan indeholder:

 

Stueetage: lille stue med direkte udgang til swimming pool, sommer køkken, overdækket terrasse, badeværelse med bruser og toilet.

 

1.sal indeholder: spise-/opholdsstue med direkte adgang til overdækket terrasse, køkken med direkte adgang til lukket overdækket terrasse, 2 soveværelser, badeværelse med bruser samt separat toilet.

 

2.sal indeholder: 2 soveværelse, Tv-stue, legerum samt badeværelse med bruser, badekar og toilet.

 

Garage på 21 m2 samt værksted/opbevaringsrum på 41 m2, hvor af ca. halvdelen kan inddrages som beboelse.

 

Beliggende på lukket villavej i roligt kvarter ved Le Brusc, Six-fours-les-Plages og kun 600 m fra Middelhavet og de gode sandstrande. Le Brusc, samt nabobyen Sanary ligger på en af de smukkeste og mest uspolerede kyststrækninger ved Middelhavet. Sanarys havn med lokale aktive fiskere, et lille værft og lystbåde op til middelstørrelse er en hyggelig ramme for mindre restauranter af høj standard, lokale handlende og store markeder. Både Sanary og Le Brusc er charmerende og hyggelig - ikke turistpræget - og der er en dejlig atmosfære året rundt.

 

Kontakt

 

Wallet Immobilier
149 Rond-Point de la Citadelle
Le Brusc
83140 Six-Fours-les-Plages

tlf. +33 4 94 24 12 40
e-mail: immobilier.wallet@gmail.com

- eller evt. sælger på e-mail: nk@jessen-mail.dk   for at få flere fotos sendt til dig.

 

 

 

11. juli 2017

Sydfrankrig- andel af lejlighed sælges...

1/9 af lejlighed beliggende i Juan Les Pins sælges. Lejligheden ligger med kun 400 m til middelhavet og skøn badestrand.

Lejligheden er beliggende mellem Nice og Cannes.

     

Lejligheden er på 90 m2 med bl.a. 2 soverum.

Andelen giver ret til 6 ugers ophold i lejligheden fordelt med 3 gange 14 dage. Ugerne er rullende.

Årlige fællesudgifter er kr. 5.600. De øvrige ejere af lejligheden er alle danskere.

Pris for andelen er kr. 325.000.

Henvendelse for yderligere materiale og info til Jørgen Albrechtsen på ja@apurit.dk eller 22505550.

 

26. juni 2017

PREMIUM REAL ESTATE IN OLD TOWN ANTIBES  WITH YEAR-ROUND HOLIDAY RENTALS...

Real estate and business investment opportunity:

Old Town Antibes, prestigious location next to the magnificent  Mediterranean sea with sand beaches.

Unique opportunity to purchase a Business of 7 holiday rental apartments all located in the same building in center of old town Antibes. Get a solid real estate investment of old French charm as well as top holiday rental income.

   

As you arrive on place Nationale in the center of old town Antibes, you’ll see a recently renovated building shine in the sun. Oriented South, the building and the apartments within receive a flooding of light making for bright interiors. You’ll rapidly see why we are a preferred destination and how we have achieved excellent reviews from our year-long holiday rental business.

Enjoy life on the Côte d’Azur while making a substantial rental income:

Our self running holiday rental business is operating extremely well from the year-round tourism and luxury yachting activities. No prior experience required, you just need to appreciate meeting lovely people of different nationalities and telling them about the many ways to enjoy their holidays.

Price: 1,500,000€

Contact me for more details or to organise a viewing: Pernelle Roepke

Phone: +33 6 46 66 07 03

Email: pernelleroepke@gmail.com

 

 

26. juni 2017

 

Klik på foto og se det i stor størrelse...

 

Nr. 198

 
HUS I CAVALAIRE SUR MER UDLEJES/SÆLGES...

Huset er placeret på et højdedrag over byen.

Der er formidabel udsigt over bjergene, byen og det azur blå Middelhav.

Udsigten er lige skøn om aftenen - som om dagen.

Den kan nydes fra det meste af huset og ikke at forglemme fra 3 dejlige terrasser, hvor man er fuldkommen ugenert.

 

 

 
Fra vores egen parkeringsplads går man ned i en lille have med en flot palme, hvor der er overdækket grill-terrasse.

Derfra går man ind i husets nye fransk inspirerede køkken og spiseafdeling, - i umiddelbar forlængelse af pejsestuen.

 

 

 

En muret vindeltrappe fører ned til underetagen.

Her er der to soveværelser, -  og et nyt badeværelse.

Kontakt:

Unik-Ferie
v/Lis & Sv. Aage Petersen
Tlf. : +45 75 11 62 60


E-mail: sap-unik-ferie@esenet.dk

Web-site: www.unik-ferie.dk  - her er en masse dejlige fotos af huset, indretningen og omegnen.

SALGSPRIS: EURO 349.000.-


Nr. 197

..............................................................................................

Nr. 197- BYHUS I CORBIERES...

 

30. april 2017

PORTEL DES CORBIÉRES I SYDFRANKRIG.

Klassisk fransk byhus i vinbyen Portel-des-Corbières sælges...

Efter 10 gode år I Sydfrankrig ønsker vi at flytte tilbage til Danmark.

Huset:

Boligarealet er 204 m2, inkl.15m2 havestue. Dertil kommer en sydvendt gårdhave, hvorfra der er storslået udsigt over områdets vinmarker og bjerge.

Huset har 3 etager, der er opvarmet/afkølet med luft til luft varmepumpe, gulvvarme og pejs.

Stueetagen: Entre fra Rue du Quartier Neuf, lang gang med trappe til 1. sal, klassisk fransk køkken med spiseplads, stor stue med pejs, helårsanvendelig udestue med gulvvarme og udgang til gårdhaven.

1.sal:Repos med trappe, badeværelse med brusebad, 2 store soveværelser, hvoraf det ene er et mastersoveværelse indrettet med stue med uforstyrret udsigt fra stort vindue over vinmarker og bjerge.

2.sal:Stort møblerbart fællesrum, værelse med 2 sovepladser, badeværelse med brusebad og vaskemaskine, derudover indrettet pulterrum.

Gårdhaven: Stedet hvor man opholder sig. Gårdhaven er solrig, uforstyrret med en storslået udsigt over området, beliggende ud for husets udestue indenfor 2 mure, der afskærmer for naboer, indeholdende stort flisebelagt areal, figentræ og oliventræ til skygge i haven, mange planter og blomster, havehus, grillplads og tørreplads.

Fra huset er der 2 minutter til indkøb, 10 minutter til nærmeste strand og 3 km til motorvej og nærmeste indkøbscenter.

Pris euro 370.000.-

Se nærmere og mere : www.hessel.me/Wordpress44.

Kontakt til sælger: gunnel.hessel@gmail.com

 

Nr. 196

Nr. 196

 

19. april 2017

Til salg
Unikt hus ”Maison de Maître”

Fayence/Tourrettes. Unik ’Maison de Maître’, tidligere præstegård, 270 m2, med smukt, præmieret haveanlæg midt i den charmerende middelalderby Tourrettes.

Huset emmer af historie, ånd, ro, eksklusivitet, kvalitet og skønhed – et unikt hus med en lige så unik, lille have, flere terrasser, udekøkken mm. Totalt restaureret med alle moderne faciliteter.

               

 

 

Attraktivt golfområde med 10 min. kørsel til Terre Blanche golfresort. Ideelt udgangspunkt for vandreture, tennis og andre sportsaktiviteter, vandcykling, badning i Middelhavet, vinruter etc.

Pris 945.000 €. Fremvisning efter aftale.

Se mere: www.provence-feriebolig.com

Henvendelse: tlf. +45 20 45 75 85, mail: ingemarstal@gmail.com