Forside

 

31. januar 2015

INITIATIVER FRA LES DANOIS’ LÆSERE…

Fra forskellig side har vi fået forespørgsler om, hvorvidt LES DANOIS ville stå for forskellige arrangementer hvor det sociale samvær kunne udbygges og landsmænd kunne mødes - f.x. udflugter, museums-besøg, teater-besøg, traveture, restaurant-besøg, ski-ture etc.

Desværre må redaktionen erkende, at vi ikke har overskud til dette.

Men vi ved at der blandt vore læsere er mange ildsjæle, der har lyst og initiativ til selv at stå for sådanne arrangementer -  og vi vil meget gerne stille LES DANOIS til rådighed for disse læsere. Arrangementerne skal være idealistiske og åbne for alle, - uden personlig økonomisk vinding og uden medlemskab af en forening.

Vores del af verden er så utroligt rig på spændende og mangeartede oplevelsesmuligheder. Enhver herboende dansker er en slags ambassadør med specialviden om netop sit lokale område. En viden, som vi håber kan deles med andre.

Send os beskrivelse med nødvendig information og det vil blive lagt ind på LES DANOIS og blive nævnt i nyhedsbrevene.

Samtidig vil vi også gerne opfordre læsere til at sende os skriv om oplevelser, meninger etc. af almen interesse. Fortæl om dine oplevelser. Vi er sikre på, at der er rigtig mange læsere, der sidder derude med gode ide’er – og andre der gerne vil nyde godt af dem - og glæde sig over, at få nye og spændende input.


ps

VI HAR NU OPRETTET ET NYT PUNKT I MENU'EN:

AKTIVITETER, HVOR LÆSER-INDLÆG PLACERES.

 

 

 

15. februar 2015


AKTIVITETER...

LES DANOIS har tidligere - bl.a. i nyhedsbrev nr. 123 - efterspurgt personer, der var interesserede i, at være arrangør (medarangør) af arrangementer.

Vi har nu fået endnu et svar fra en af vore læsere:

Hej Peter, 

Ja, der burde väre basis for at arrangere interessante möder m.v. hernede.  Hvis vore interesseomraader falder nogenlunde sammen.

Vi, et dansk-fransk par, vil gerne deltage i forskelligt, sammen med andre par/personer med internationale erfaringer.  I Nice og omegn!

Vi har en del erfaring i organisation af arrangementer  fra vor tid i Paris-omraadet, men er ikke i stand til at tilbyde at organisere her. Men deltage deri, komme med idéer, ja!


Diskussioner om forholdene/samfundsproblemer her i Frankrig, i Europa, i Verden kunne väre udviklende. Evt. mere filosofiske/psykologiske? Musik?

 

 

2. februar 2015

PRIVAT ARRANGEREDE ARRANGEMENTER...

Fra en af vore læsere - Mogens Eriksen i Dolce Aqua - har vi modtaget følgende:

Ciao Peter.

Vi synes, at det er en god ide med lokale arrangementer.

Hvis der er nogle stedkendte kunstinteresserede landsmænd i området Vence og St Paul, som er friske til at arrangere en maleri - eller kunst rundtur, evt. med frokost - så tilmelder vi os straks, med den allerstørste interesse !!

Inge & Mogens Eriksen

Mogenseriksen@alice.it