Oversigt over flyttefirmaer der kører på Frankrig
30. januar 2019

FLYTTEFIRMA - TAGGAARD...

klik på foto og læs det i stor størrelse...

 

Taggaard Movers er nok gammeldags, men for os er en aftale en aftale

 

Kontakt os for gratis og uforpligtende tilbud +45 22171011 eller tt@taggaardmovers.com

Vi har 30 års erfaring i internationale flytninger, for både privat og erhvervskunder, med stor viden indenfor relocation og udstationeringer.

Vi har styr på pakning af dit bohave, emballering, forsvarlig transport i hele Europa, vejskatter, trafik og toldbestemmelser.

Vi besøger ofte byer som Bruxelles, Zürich, Barcelona og Madrid da vore erhvervskunder er store organisationer indenfor NATO, EU kommissionen, den politiske sektor, bank – og finansverden.

Vi arbejder i hele Europa og har månedlige transporter til:

·        Spanien

·        Frankrig

·        Belgien

·        Schweiz

·        Tyskland

Flyttemanden Torben Taggaard

Torben Taggaard

Kun indbo

Vi er stolte af at være en traditionel flytte forretning, der lever af tilfredse kunder. Vi passer på dit bohave, og din virksomheds indbo, og sikrer os at alt når frem i god behold, til jeres nye destination.

Vi differentierer os ved at være meget grundige i hele processen, fra besigtigelse af dit bohave eller virksomhedens inventar, tilbud og information, til pakning, transport og levering.

Vi er kendt for høj sikkerhed og service, og et venlig og imødekommende personale.

Vi har styr på tingene, hvilket omfatter relevante tilladelser, forsikringer, og lokale trafikbestemmelser. Desuden er vi medlem af DMF ( Dansk Møbeltransport forening ) som er din garanti for at vi har tingene i orden, dette er vigtigt for os, da vi leverer et kvalitets produkt.

 

 


 

 ØRSLEV FLYTTEFORRETNING...


Professionel flytning til og fra Frankrig

Vi leverer tryghed og sikker flytning af Deres bohave