Her finder du en oversigt over biludlejningsselskaber...


- AVIS

- BUDGET

- EUROPCAR

SØGNING PÅ TVÆRS AF BILUDLEJNINGS-
  SELSKABER...


- CARTRAWLER

- BILUDLEJNING I DANMARK...


-


 

AVIS

Reservation og prisforespørgsler

 

Telefon: +45 70 24 77 29

E-mail: homeleave@avis.dk

Hjemmeside

 

Frihed og fleksibilitet hos Avis i Danmark

Som udenlandsdansker skal du føle dig hjemme, når du er i Danmark. Transport skal være fleksibel og lettilgængelig, og det skal være en god oplevelse at bevæge sig rundt i landet. Derfor klarer Avis alt besværet for dig, så det eneste, du skal gøre, er at afhente en klargjort bil, nyde transportfriheden og -fleksibiliteten og til sidst aflevere bilen igen - også gerne på en anden station, end hvor du hentede den.

 

Altid de nyeste biler

Avis har en bred bilflåde til udenlandsdanskere, der spænder fra helt små by- og parkeringsvenlige biler til store 9-personers biler med plads til hele familien. Og så gør det jo ikke noget, at bilerne oven i købet er lækre og af højeste kvalitet. 95 % af bilerne er maksimum seks måneder gamle og kommer udelukkende fra anerkendte producenter som f.eks. Audi, Ford og Citroën.

 

Ingen bekymringer

Når du som udenlandsdansker lejer bil hos Avis i Danmark slipper du for alle bekymringer, for alt er inklusiv i lejen: Ubegrænset kilometerforbrug, obligatoriske afgifter samt skades- og tyveriforsikring med 0 kr. i selvrisiko. Så du kan bare slappe af og nyde dit ophold i Danmark.


 

Brug for en bil i flere måneder?

Til dig, der skal på et længerevarende ophold i Danmark, tilbyder Avis også månedsleje. Avis MiniLease er alt det gode fra den traditionelle leasingverden tilsat flere fordele, større frihed og færre økonomiske forpligtelser. Du kan leje bilen i 2-36 måneder uden at blive bundet til en lang leasingaftale, og du bestemmer selv, hvor mange kilometer der skal inkluderes. Og du kan endda skifte mening eller bytte til en anden bil undervejs i forløbet.

 

Læs mere om Avis MiniLease her.Modtag Avis' nyhedsbrev for udenlandsdanskere

Avis udsender jævnligt en nyhedsmail med gode tilbud og nyheder særligt tilegnet danskere, der bor i udlandet. Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, kan du

tilmelde dig her .

.

 

BUDGET

Reservation og prisforespørgsler

Telefon: +45 33 55 05 00

E-mail: budget@budget.dk

Hjemmeside


 

 

Eventyrpriser - Billeje til udenlandsdanskere
Budget Danmark tilbyder billig billeje til udlandsdanskere, der opholder sig midlertidigt i Danmark. Vi tilbyder altid de nyeste bilmodeller, så du bliver rigtig godt kørende.

Hos Budget gør vi det enkelt, ligetil og eventyrligt billigt at leje bil – uden at slække på service eller kvalitet. Derfor kalder vi da også vores billige taxfree billejepriser til udenlandsdanskere for Eventyrpriser.

 

Spar mere - bestil og betal online
Hos Budget Biludlejning er du altid sikret nogle af markedets laveste priser. Og er du samtidigt i god tid og bestiller og betaler din lejebil online mere end 42 dage før, du skal afhente den, sparer du endda yderligere 20%.

 

Altid i nærheden

Med 18 Budget-udlejningsstationer fordelt i Danmarks største byer og lufthavne og flere på vej har du altid let adgang til billeje. Og har du brug for kun at skulle fra A til B og ikke retur igen, kan du sagtens aflevere bilen på en anden station, end hvor du afhentede den.
 
Værdi for pengene

Biludlejning skal være simpelt, let tilgængeligt og gennemskueligt. Derfor kan du også altid læne dig tilbage og nyde turen i Danmark uden bekymringer, for hos Budget kommer der ingen overraskelser. Med i prisen får du nemlig: En af vores nye og moderne biler, frit kilometerforbrug, obligatoriske afgifter og skades- og tyveriforsikringer uden selvrisiko.

 

Det er simpelt og helt eventyrligt. Og altid med en lykkelig slutning.

 

Få de gode tilbud direkte i indbakken

Ønsker du at modtage Budgets nyhedsbrev med gode tilbud på billeje både i Danmark og udlandet, kan du   

tilmelde dig her

Hjemmeside

 

 


EUROPCAR - BRUG FOR BIL I DANMARK ?

BRUG FOR EN BIL I DANMARK?

T axFree billeje - nemt, bekvemt og billigt

Lej bil i alle størrelser og i kortere eller længere perioder. Med mere end 40 udlejningsstationer i Danmark inkl. alle større lufthavne - er vi altid tæt på dig!

For reservation eller forespørgsler:

Tlf.: +45 89 33 11 33

Mail: reservations@europcar.dk

Læs mere om dine fordele som udlandsdansker her:
http://www.europcar.dk/dk/udlandsdansker-1.aspx

Vi ser frem til at betjene dig.

Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed indenfor korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt busser fra 7-17 personer. Bilflåden udgør ca. 5.000 biler fordelt på mere end 40 afdelinger. Du finder os i alle større byer samt i lufthavnene. Europcar er blandt verdens største biludlejningsselskaber med over 300.000 biler i mere end 160 lande. Europcar er flere gange kåret til Danmarks bedste biludlejningsselskab ved Danish Travel Award.

Interesseret i at modtage vores tilbudmail? Klik her: http://www.europcar.dk/tilbudsmail.SØGNING PÅ TVÆRS AF SELSKABER...
Gå ind på

www.ebiludlejning.dk

og du får priser og tilbud fra flere firmaer på een gang.

CARTRAWLER
14. december 2011

BILLIGE LEJEBILER I DANMARK...

Fra Theo Moesgaard har vi fået et tip om dette link, hvor man kan leje billige biler i bl.a. Danmark.

www.cartrawler.com

Tak til Theo.

23. marts 2011
BILLEJE I DANMARK...

Flere af vore læsere har været ude for lidt pudsige oplevelser i forbindelse med bil-leje i Danmark.

Bl.a. følgende:

- ved betaling blev euro-kursen sat til ca. 7 - altså
væsentligt mindre end de normale ca. 7.46

- der er ofte ikke lufthavnsafgift, hvis man kun henter eller
afleverer bilen i lufthavnen

- det kan være billigere at booke gennem
luftfartsselskabet end direkte hos biludlejningsfirmaet.

Så check med biludlejningsfirmaet før du booker.